fbpx
Back to top
Ontvang 70% KORTING + gratis verzending door voucher: VEEPEE in te vullen op de afrekenpagina.
Producten worden via een Europese leverancier verzonden

Bestverkochte producten


Ultieme hyaluronzuur serum

Ervaar opnieuw gedefinieerde luxe. We introduceren ons exclusieve en ultieme hyaluronzuur serum, de personificatie van weelderige huidverzorging. Geniet van het gevoel van ultieme hydratatie, terwijl ons serum de wereld van tijdloze en schitterende allure opent.

HUIDTYPE: GEDEHYDRATEERDE, DROGE, VEROUDERENDE EN GEMENGDE HUID.


Voorheen: 128.90 €

NU: 38.60 €


Het gouden gloed elixer

Til je schoonheidsroutine naar een unieke verfijning, terwijl dit luxueuze elixer een gouden uitstraling onthult en het toppunt van luxueuze huidverzorging belichaamt.

HUIDTYPE: DROGE EN VEROUDERENDE HUID.


Voorheen: 154.25€

NU: 47.50€


Rijke rozen verjongende crème

Verander je huidverzorging in een kunstvorm met deze decadente mix van zeldzame extracten en ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die een ongeëvenaarde verjonging en een koninklijke teint oplevert.

HUIDTYPE: DROGE, GEVOELIGE EN GRAUWE HUID.


Voorheen: 128.90€

NU: 38.70€

Huidverzorgingssets

Ultimate Hyaluronic Serum + Hydrating and Nourishing Elixir


Ultieme hyaluronzuur serum + hydraterend en voedende elixer

Dit duo, ontwikkeld met hyaluronzuur, krachtige antioxidanten en huidvernieuwende ingrediënten, werkt synergetisch om de collageenproductie te stimuleren en de algehele huidteint te verbeteren, waardoor je een stralend en gerevitaliseerd uiterlijk krijgt.

 HUIDTYPE: DROGE EN GRAUWE HUID.


Voorheen: 229.67€

NU: 68.90€


Het gouden gloed elixir + ultieme hyaluronzuur serum + rijke rozen verjongende crème

Til je huidverzorgingsroutine naar nieuwe hoogten met onze anti-aging en huidverbeterende set bestaande uit drie producten, een hydraterend en verjongend serum, een verstevigend gouden gloed elixer en een rijke rozen verjongende crème. Ze zijn ontwikkeld met krachtige antioxidanten, collageen bevorderende peptiden en voedende botanische extracten. Deze uitgebreide kuur richt zich op meerdere tekenen van veroudering en bevordert een gladder, steviger en stralender huid voor een jeugdige uitstraling.

HUIDTYPE: VEROUDERENDE, DROGE EN GEMENGDE HUID.


Voorheen: 337.90€

NU: 101.30€

Ultimate Hyaluronic Serum + The Golden Glow Elixir + Ultimate Hydrating and Tightening Serum + Ultimate Cell Renewal Serum


Ultieme hyaluronzuur serum + het gouden gloed elixir + ultieme hydraterend en verstevigende serum + ultieme serum voor celvernieuwing

Ervaar een jeugdige uitstraling met onze anti-aging huidverzorgingsset, ontwikkeld om fijne lijntjes te verminderen en je huid te verjongen. Onze anti-aging huidverzorgingsset biedt een uitgebreide oplossing en levert hydratatie en voeding voor een jeugdiger uiterlijk.

HUIDTYPE: DROGE, GEVOELIGE EN GEMENGDE HUID.


Voorheen: 454.60€

NU: 136.40€

Select your currency
EUREuro